Raakaa ja kypsää

Värikästä kasvisruokaa ja hyvää oloa

Banaaniherkkua

: helmikuu 21, 2015

IMG_4107

Yksi suosikkivälipaloistani on yksinkertaisesti banaaninpalat, joihin ripoteltu kookossokeria ja maun mukaan kookoshiutaleita, mulperimarjoja, pähkinärouhetta tai cashewvoita, tai jotain näiden yhdistelmää.

Kookossokeri on ainoa sokeri, jota käytän kotona ja sitäkin lähinnä banaanin kanssa 💛. Toki joskus käytän myös vaahterasiirappia ja kookosnektaria, ja tosi harvoin hunajaa, joka ei toki ole vegaanista.

Sanoinko jo, että rakastan kookosta kaikissa muodoissaan? 😍

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: