Raakaa ja kypsää

Värikästä kasvisruokaa ja hyvää oloa

Hirssipuuro

: huhtikuu 20, 2015

Hups, tulee toinen puuropostaus heti perään… Usein tosiaan syön aamuisin kulhollisen smoothieta, mutta tykkään kyllä kovasti tuorepuuroista. Viime viikonlopun vietin Irma Tolosen elävän raakaravinnon kurssilla, jossa myös tehtiin paljon puuroja (elävän ravinnon suuntaviivoja noudattaen), mikä sai minut entisestään innostumaan näistä, kuten myös toki raaka- ja elävästä ravinnosta yleisestikin. Kurssin antiin koitan palata vielä tarkemmin; asiaa, erilaisia ruokia ja niistä kuvia tuli kyllä melkoisen paljon.

Mutta aamun puuroon:  

  • 40 g hirssiä
  • 20 g auringonkukansiemeniä
  • 2 kuivattua viikunaa 
  • 2 banaania 
  • 1-2 dl chiageeliä (10-20 g siemeniä liotettuna)
  • (Päälle macadamiavoisilmä 💛)

 

  1. (Huuhdo ja) Laita hirssi ja auringonkukansiemenet edellisenä iltana likoamaan. Samoin viikunat.
  2. Valuta ja huuhdo hirssi ja siemenet aamulla. Viikunoiden liotusveden voi halutessaan käyttää puuroon.
  3. Laita kaikki ainekset blenderiin ja annostele valmis puuro lautaselle. 
  4. Nauti macadamiavoin tai esim. marjojen kera! 

Toki tähän puuroon olisi voinut laittaa marjoja banaanin sijaan tai lisäksi, mutta mulla oli nyt vaihteeksi tosi paljon kypsiä banaaneja… 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: